MATTEMBURGH RIJSCHOOL NIEUWDORP

Je rijbewijs halen in Nieuwdorp

Op een goede manier je rijbewijs B halen is natuurlijk van groot belang als je veilig de weg op wilt gaan. Je wilt niet te veel betalen en het is fijn als je je rijbewijs in je eigen tempo kunt halen. Je autorijbewijs halen doe je daarom bij de Mattemburgh rijschool in Nieuwdorp. Bij onze rijschool kun je lessen op een manier die jou het meest aanspreekt: een spoedcursus in 10 dagen of met één of meer rijlessen per week. Onze goed opgeleide rijinstructeurs staan dagelijks voor jou klaar!

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een uiterst professionele begeleiding biedt onze rijschool in Nieuwdorp nog vele andere voordelen. Zo heeft Mattemburgh een uitgebreid scala aan lespakketten, waarbij gebruik kan worden gemaakt van diverse extra opties. Bekijk direct ons overzicht van deze lespakketten en onze extra opties. Om jou als klant optimaal te kunnen ondersteunen, maken wij gebruik van een instructie vorderingen kaart, een lesboekje, een online verbinding naar het CBR en last but not least! Wij plannen voor aanvang van je eerste rijles, je gehele rijopleiding inclusief examens in. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent!

Daarnaast biedt onze Mattemburgh rijschool Nieuwdorp jou ook:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een gratis proefrijles. Zo kun jij de rij-instructeur op je gemak leren kennen. Tijdens deze les in Nieuwdorp kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Geen leerling is namelijk hetzelfde. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen als je besluit om je rijbewijs bij ons te behalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Bijvoorbeeld deze week nog? Geen probleem! Door de grote capaciteit zijn er bij rijschool Mattemburgh in Nieuwdorp namelijk geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Rijschool Mattemburgh heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Zij helpen je niet alleen in het verkeer, maar ook met je theorie en bijzondere verrichtingen. Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die altijd stellen via het online contactformulier of via WhatsApp. Bellen kan natuurlijk ook op het nummer 088 – 06 06 200. We hopen je snel te zien in één van onze lesauto’s!

Wil je weten hoe leerlingen onze rijschool in Nieuwdorp ervaren? Bekijk dan de reviews van onze leerlingen.

Check jouw 5 voordelen!

Hoog slagingspercentage
10 daagse cursus mogelijk
De beste rijinstructeurs
Grote inkoop=snel starten=snel je rijbewijs
Geen wachttijd door de grote capaciteit